Érdekvédelem

KISOSZ

Országos Érdekképviselet

A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ a mindenkori kormány szociális partnere, az Országos Érdekegyeztető Tanács munkaadói oldalán a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat képviseli, amelyek jellemzően egyéni vállalkozás, vagy családi jellegű társas vállalkozás formájában működnek. A szövetség jogelődje 1904-ben jött létre szakmai kiskereskedelmi önálló egyesületek összeolvadásával, majd 1947-ben újjáalakult, és a mai napig viseli a „KISOSZ” nevet.

 

Békés Megyei Szervezet

Az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület (Korábbi nevén:KISOSZ Békés Megyei Szervezete) önálló irodaházzal, szolgáltató szervezettel rendelkező egyesület. A megyei KISOSZ egyesületként tagja vagyunk a regionális munkaügyi tanácsoknak, valamint a regionális fejlesztési és képzési bizottságoknak, és részt veszünk a megyei szintű érdekegyeztetési mechanizmusban.

 

Tagjaink többsége bolti kiskereskedelem, vagy kereskedelmi szolgáltatás területén, illetve vendéglátásban, idegenforgalomban és turizmusban működő vállalkozás.

 

Irodákban a vállalkozások részére biztosítunk

  • adó-, társadalombiztosítási és munkaügyi szaktanácsadást,
  • a vállalkozások indításához és működtetéséhez szükséges információkat,
  • a vállalkozások finanszírozásához uniós és hazai forrású támogatásokhoz kapcsolatot,
  • pályázatírást, pályázati tanácsadást és hitel közvetítést.

Folyamatosan részt veszünk a vállalkozások szakmai továbbképzésében és a munkanélküliek vállalkozóvá válásának képzésében.

 

Az ALFAKÉPZŐ KISOSZ a szakmai érdekképviseletek közül egyetlenként 2000. óta rendelkezik MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerrel, amely meghatározza az érdekképviseleti munkánk szakmai színvonalát.

 

(c) 2013 ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület

designer: A-TEAM © developer: EXP ©

Kedves Látogatónk, honlapunk oldalai "sütiket" használ! Ez egy háttérprogram, mely kizárólag a felhasználók technikai azonosítására és statisztikai adatok szerzésére szolgál.
Az EU törvények értelmében önnek hozzá kell járulnia a "sütik" használatához.

Nem fogadom el Elfogadom